Коце до Шилегов: Фати ја лопатата и чизмите, доста се фалиш сработи нешто…

Петре Шилегов споменал дека не е негово да облекува чизми и да фаќа лопати. Ако се фатеше за лопата т.е за работа за овие 2 години ќе асфалтираше барем 1 метар од некој нов булевар.

Ова го пишува поранешниот градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски за сегашниот скопски татко.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here