Наталија Кузнeцова: Не ми е важно што бицепсите на мојот сопруг се помали од моите.

Руска бодибилдерка е интернет сензација со масивните мускули, кои ги фрлаат во сенка дури и врвните машки бодибилдери.

Наталија Кузнецова не само што е најтешката жена која се занимава професионално со бодибилдинг, туку и има поставено три светски рекорди. 28-годишната фитнес зависничка во моментов тежи 90 килограми и привлекува огромно внимание каде и да се појави.

Нејзиниот сопруг, Владислав Кузнецов, исто така е руски бодибилдер. Наталија вели дека не ѝ е важно што неговите бицепси се помали од нејзините, зашто смета дека заемната љубов и поддршка се клучни состојки за среќна врска.

Мускулестата Русинка започнала да вежба на 14-годишна возраст за да си ја зголеми самодовербата, бидејќи била многу ситна и тежела 40 килограми. „Бев како мало глувче додека растев“ – рекла таа.

„Исто како и сите останати, првпат отидов на фитнес без некаква посакувана цел, но по три месеци, мојот тренер ме праша дали сакам да учествувам во натпревар во бодибилдинг. До 15-годишна возраст, бев шампион во Забајкалски крај“ – објаснила Наталија за моментот кога решила да се занимава професионално со бодибилдинг.

Од 2018 наваму, Наталија работи како тренер по бодибилдинг.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here