Да му помогнеме на Тачо- Го оперираа во Италија но потребни се повеќе средства за терапија-споделете

Успешно е извршена операција врз Трајан Целески- Тачо во Италија, но повторно сме му потребни за да може да прима соодветна терапија.

– Охрид е сплотен, со срце за Тачо. Да му помогнеме сите заедно да се избори со оваа тешка битка, порачуваат охриѓани на социјалните мрежи.

Тие периодов наназад организираа бројни акции за собирање средства за помош на својот сограѓанин, 30 годишниот истакнат атлетичар и спортист.

Пред 2 години тој се избори со туморот на мозокот, но болеста повторно се врати. Поради критичната состојба, на 30-ти ноември тој итно замина на лекување во Италија.

Сите хумани луѓе можат да донираат со вртење на телефонот 070 143 133 и на трансакциската сметка во Стопанска банка со број 500600018999581.

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here