Еве како треба со полицијата во Македонија за да не добиете казна…. (ВИДЕО)

Ако некогаш патот те натера накај Камбоџа, ова е добро видео што треба да знаеш. За да поминеш на раскрсница кај што има многу гужва, паметно е да ги почастиш цајканите со некој денар. Изгледа во Камбоџа важи правилото преднос на раскрсница има тој со пари.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here