(Урнебесно Видео) АНКЕТА ВО СКОПЈЕ: Што е поблиску Америка или Месечината-Не сум учел тоа, прашај ме за политика

Овој пат прашањето гласи: “Америка ли е поблиску или Месечината?”.

Погледнете какви урнебесни одговори добија на нивното прашање:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here