Децата во Прилеп нема да добијат пакетчиња-Дедо Мраз ги искоцка сите.

Ако има среќа да “опали” џек пот ќе има за сите, во спротивно оваа година дечињата нема да добијат ништо од Дедо Мраз.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here