(ВИДЕО) Шефот им дозволи на вработените да пукаат во него, но погледнете што се случи?!

Компанија за производство на блиндирани возила со седиште во Тексас (Америка) довербата на своите клиенти ја стекнува на исклучиво опасен начин.

Имено оваа компанија како доказ за својот квалитет и врвните перформанси кои ги нудиат нивните возила, има изготвено видео во кое претседателот, а воедно и извршен директор на Компанијата се изложува на висок ризик и дозволува во него да биде пукано од автоматската пушка АК 47 или познатиот Калашников додека тој се наоѓа во едно од нивните блиндирани возила.

Возилото во кое беше пукано доаѓа од фабриката на Мерцедес и станува збор за моделот ML350.

Во видеото кое што следува погледнете дали колата е навистина непробојна и размислете дали би се ставиле вие на негово место.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here