EБР во еден глас: Една мајка нас нè родила, име ѝ е Македонија

Единицата за брзо распоредување испрати јасна порака на последната прослава. Тие во еден глас порачаа: Една мајка нас нè родила, име ѝ е Македонија!

ЕБР – Единица за брзо распоредување

Gepostet von Поддршка за Македонската полиција am Mittwoch, 25. Dezember 2019

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here