После толку години паричката се падна кај мене..

Кај техничкиот премиер Оливер Спасовски се паднала паричката за Бадник во кругот на неговото семејство.

Тој рече дека сите заедно треба да придонесеме во колективниот успех, што ќе донесе среќа за сите.

Спасовски посака мир, спокој исреќа на сите граѓани во државата.
По неколку години, годинава паричката на Бадник, повторно се паднала кај техничкиот премиер.

Во Македонија денеска е неработен ден. Се слави Божиќ.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here