Слушнете како оваа Македонка пее песна за Христос (видео)

Теодора Мицевска е осмооделенка во ОУ „Д-р Трифун Пановски“ од Битола која освојува со својот глас. Таа го сними и својот прв спот за песната „Вечниот Бог“ кој е снимен на неколку локации во Битола и Охрид.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here