(ВИДЕО) Србин со Ферари отишол да бере бадникови гранчиња

Србин од Швајцарија го привлече вниманието на социјалните мрежи, откако се појавија видео и фотографии како оди по бадникови гранки со Ферари. Тој стана хит на интернет. Ова е обичај кој православните верници го прват пред Бадник, но тој ова го направи со Ферари.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here