(ВИДЕО) Битката за Арачиново – Досега не објавени видео снимки!

Порталот мисија24 -misija24.com на својата веб страна објави видео за битката во Арчиново

Во видеото кое што следува ќе можете да ги изгледате досега не објавените или ретки видео снимки од борбата на нашите војници за Скопското село Арачиново, снимени за време на војната во 2001 година.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here