Желба на обожавателка: „Најголема желба ми е Заев да ме повози со неговиот мотор“

Корисничка на фејсбук, како што пишува сака да признае дека посекси политичар и премиер од Зоран Заев земјава немала досега.

Нејзините пофалби до Заев прочитајте ги во продолжение.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here