Гаранција до првиот мраз: Уште непуштен, автопатот Охрид – Кичево оштетен e на повеќе места…

Уште непуштен, автопатот Охрид – Кичево оштетен на повеќе места.

За ова реагираше членот на ИК ВМРО-ДПМНЕ, Кирил Пецаков, кој на Фејсбук објави слики од оштетените места. Тој на социјалната мрежа напиша:

„Несудениот автопат Охрид – Кичево, на делницата од Охрид до с. Подмоље…
Асфалтиран пред 2-3 месеци и притоа по него НЕ се одвива сообраќај, веќе е оштетен на повеќе места, а замислите да беше пуштен во употреба на што ќе личеше…. Најверојатно станува збор за лош квалитет на асфалт, со намалено количество на битумен, меѓутоа затоа постои НАДЗОР или можеби пак НЕ…
Со години е пролонгирана изградба на автопатот и пуштање во употреба, импровизациите во одредени делови при неговата изградба видливи се уште не пуштен во употреба за сообраќај……

Срамота и греота е ова шо го прајте
#ОДГОВОРНОСТЌЕСЕБАРА
#ОДГОВОРНОСТЌЕИМА

Ps.. Битно нов договор за од прилика нови 200 милиони € потпишавте… а ние неспособноста ваша како влада ќе ја трпиме на наш грб

#Достае
#ОбноваНаМакедонија“

ohrid 24

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here