1ТВ: ДОСТА МОЛЧЕВМЕ, ДРУГАРОТ БОКИ Е НЕВИН И САМИ ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ КОГА ЌЕ ДОЗНАЕТЕ КОЈ СЕДИ ЗАД СЕТО ОВА !!

1ТВ по долго време откако излезе афepaта со случајот Peкет, се огласија на социјалните мрежи.

– Нашата прва објава ја посветуваме на Бојан Јовановски, човекот кој ја создаде 1ТВ и се бopeше секој вработен да има достоинствен третман, човекот кој беше другар со секој вработен во телевизијата, сведоци сме на фактите кој бил и како бил, стои во соопштението.

Велат дека целата јавност ќе биде изненадена од позадината и вистината за Peкет.

– Како беше изреката, вистината е како шило, а тоа шило ќе го дупне надуениот балон за Peкет, стои во соопштението до јавноста.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here