Да и ја исполниме последната желба: Штипјанката Иванка Станојкова ја загуби битката со ракот, во Чикаго а нејзината последна желба била……

Штипјанката Иванка Станојкова, која неколку дена пред нејзиниот 41 роденден ја загуби битката со ракот во Чикаго како последна желба имала да биде погребана дома во Штип, за што нејзините пријатели започнале да собираат средства преку „Go fund me“.

Таа во 2002 година имигрирала во САД за да основа семејство. Зад себе ги остава своите две ќерки Софи (16) и Стела (13).

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here