Руска униформа со која ќе ви биде удобно и во најладните води!

Важи за една од најголемите војски во светот, па со самото тоа е дел и од најдобро опремени. Русија повторно изненади. На социјалната мрежа YouTube се појави видео во кое руски војник ја презентира новата униформа која има големи предности пред останатите униформи во светот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here