Скенирај ја сметкава да те видам.

На интернет се појави интересна сметка, која не би сакале и вие да ја сскенирате и да чекате повраток на ддв.

Внимателно прочитајте ги услугите на фискалната сметка 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here