Влезе во џамија се молеше и на крај ги украде парите од кутијата за донации (ВИДЕО)

На снимката се гледа како арамијата влегува во џамијата, се моли а потоа ги краде добротворните прилози.

Тој најпрво добро го разгледува местото, а потоа се впушти во акција. Најпрвин излегува надвор, а потоа кога се уверил дека нема никој се враќа и краде.

Локалните медиуми известуваат дека ова не е прв случај на крадење на добротворните прилози од истата џамија.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here