ФОТО: Искршена двојазичната табла на ФЗОМ во Штип- не издржа ни еден ден

Двојазичната табла на подрачната единица на Фондот за здравствено осигурување во Штип е искршена непосредно по нејзиното поставување.

Пред три недели истата судбина ја доживеа таблата на Здравствениот дом Штип.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here