Од паштети и виршли го расипал стомакот, па сега сврти малку на дивеч: Погледнете како се хранат нашите политичари….

Вработените во еден ресторан во Виница доцна синоќа објавија повеќе фотографии од приготвени јадења и специјалитети од јагнешко печење, гулаш со месо од срна, пеќење месо од дива свиња, со раскошен кетеринг и богат дресинг….

Од фејсбук страницата Ја сам од Виница оваа луксузна трпеза ја поврзуваат со пречекот на Зоран Заев во Виница кој според информации на социјалната мрежа преноќил во овој хотел во чиј прилог е и самиот ресторан каде се приготвени овие раскошни специјалитети.

Ваквите фотографии не соодветствуваат со изјавите на Зоран Заев кој неодамна изјави дека јаде виршли и салама.

Во продолќение ја пренесуваме информацијата пласирана во јавност од Ја сам од Виница:

ПЕЧЕН ДИВЕЧ ИЛИ ПАШТЕТА?
Заев вечерва и ќе преноќи во Виница поточно во Хотел Центробизнис.
Вечерата за Царо е спремна и веќе објавена и на социјалните мрежи од персоналот во Центро бизнис.
Дали Заев ќе го замени Скопје со Виница оти нели само виршли и паштети јаде во Скопје.

Фотографија на Ја сам од Виница.

Фотографија на Ја сам од Виница.

Фотографија на Ја сам од Виница.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here