90 секуди со Томе Инспекторот: Инспекторе како си? Ич тебе да не те ….. јас како сум !!!!

Познатиот македонски актер Горан Стојановски или Џемо Биљбиљ или по познат како  Томе инспекторот, гостуваше во емисијата 90 секунди. Тој доби интересни прашања, но од одговорите негови ќе ви протечат солзи..

Што друго тој откри за себе во рок од 90 секунди, погледнете во продолжение:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here