(трогателно видео) Никогаш нема да им простам, -исповед на мајка на загинат бранител за Прочка

Мајка на загинат бранител запрашана за прочка дали би простила

Јас сум мајка на загинат бранител, зошто ги дадоа животите децата за Северна Македонија? Никогаш нема да им простам , ниту еднаш не ги спомнаа бранителите тоа најмногу ме боли.

Мајка на загинат бранител на Македонија

Мајка на загинат бранител на Македонија#Прочкаhttps://twitter.com/1VidiVidi/status/1234250660020924416

Gepostet von Sekula Vojvoda Fan Club am Sonntag, 1. März 2020

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here