Сефер Цаноски до Јанакиески: Издржи Миле срце јуначко и нека ти текне кога затваравте жени по 7 години

Фамилијата Цаноски го претрпе можеби најголемиот удар во време на минатата власт, кога им беше срушен објект вреден 60 милиони евра. Го имале надминато габаритот за одреден број сантиметри.

Сега, Цаноски го потсетува Јанакиески како кога тие биле на власт жени лежеле по седум години во затвор и воедно констатира дека му е жал што тој што ги давал наредбите не е тука:

,,Издржи Миле срце јуначко. Сети се на жени што ги затворавте по затвори по 6 -7 години издржуваа. Можеш и ти Миле. Посебно што си и ти грешен.

Тебе те боли што тие што те тераа да грешиш се на слобода. Тоа и мене ми смета искрено. Ама грешен си Миле. Грешен си и Че Си Лежиш. Сакал или не.”

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here