Понижувачки -Оглас во Грција на кој се бара девојка што знае “славо-скопјански” јазик

Девојка што знае англиски и „славо-скопјански јазик за работа во Битола, Северна Македонија“, стои во огласот за секретарка кој деновиве се појави во Лерин, Грција.

Партијата на Македонците во Грција, Виножито, веќе најавиле реакција до грчките органи, но се чека реакција и од македонската страна за непочитување на Преспанскиот договор, пишува „Вечер“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here