Атиџе им запеа на жените за 8-ми Март. Погледнете каде беше и како си помина нашата хероина за празникот.

Главната ѕвезда на „Медена земја“, Атиџе Муратова за прв пат во нејзиниот живот во ресторан го прослави Денот на жената, заедно со внуката и со снаа и.

Таа заедно со над 1000 жени празникот го поминала во Ниш-Лесковац во организација на Т.А.Црво Експрес Штип од каде на социјалните мрежи објавија и видео и фотографии.

Атиџе со овации беше пречекана кога излезе на сцена и пред сите го запеа нејзиниот хит.

Во последното интервју, Атиче истакан дека 8-ми Март е денот на жената и сите жени треба да се радуваат, да бидат весели, бидејки јас досега немав можност на овој ден да се веселам“.оа е ден кога жените и мајките треба да се радуваат.

Јас досега не сум го славела „8 Март“, сега прв пат ќе одам во ресторан. Понекогаш сум добивала подароци. Блиските ќе ми донесат цвеке и убаво е чувството. А јас не сум имала можност на мајка ми да и купувам подароци.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here