Мајки од Битола добија прекрасно и емотивно изненадување по повод празникот 8-ми Март

По иницијатива на воспитувачките, девојчињата кои се на 4 и 5-годишна возраст тајно вежбале кореографија со татковците во градинката „Пролет“, без знаење на мајките. За време на приредбата за Денот на жената, пет татковци танцуваа со нивните ќерки на „Perfect“ од Ед Ширан, а видеото стана хит.

Видеото од овој несекојдневен настан, кое и оваа година се споделува и се шири на социјалните мрежи, ретко кого остава рамнодушен.

Погледнете:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here