Аплаузот за Венко Филипче и докторите во маалото на Кристина Арнаудова (ВИДЕО)

На Арнаудова и се приклучија многу соседи а аплаузот одекна и траеше речиси една минута.

Пејачката Кристина Арнаудова попладнево покрена иницијатива, на симболичен начин како во останатите делови од светот, граѓаните да им се заблагодарат на здравствените работници поради нивната пожртвуваност во справувањето со коронавирусот.

Аплаузот беше закажан за на тераса, со оглед на тоа што се промовира и почитувањето на мерките на владата, за седење дома и избегнување на сите контакти освен итните, неодложните и неопходните.

На Арнаудова и се приклучија многу соседи а аплаузот одекна и траеше речиси една минута.

 

View this post on Instagram

 

Почит и поддршка за здравствените работници!

A post shared by Kristina Arnaudova (@kristina_arnaudova) on

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here