Нов ден, нова журка: Погледнете како се забавуваат Италијанците кои се во карантин.

Додека земјата е во карантин, Италијаните не дозволуваат духот да им падне. Во редот на видеа на жителите во самоизолација кои заеднички пеат и се бодрат, пристигна и ова:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here