Морбидно пророштво на Баба Ванѓа за 2020: Корона, смрт за Путин, силни земјотреси и многу жртви и…

За многу светски настани се вели дека штотуку ги предвидила Баба Ванга, а иднината која е пред нас нема да биде најубава, но според нејзините предвидувања, може да биде многу интересна.

Ванѓа го спомна вирусот уште во 1970-тите години кога предвиде дека околу крајот на првата деценија на овој век, ќе има епидемија на нова смртоносна болест која ќе се шири низ целиот свет и ќе убие многу луѓе. Таа дури рече дека вирусот ќе започне во Кина. Покрај тоа, таа истакна дека вакцината ќе трае цела година.

Баба Вањѓа тврди дека Пакистан, Кина, Јапонија и Алјаска ќе бидат погодени од големо невреме во 2020. Земјотреси од јачина од 7,5 степени по Рихтер ќе ја погоди Азија идната година, и се очекува според Вањѓа, голем број на човечки жртви.
Голем метеор ќе падне на подрачјето на Русија.
Според предвидувањето на баба Вањѓа, судбината на британскиот народ конечно би можело да се знае следната година. Имено, тогаш би требало да се знае судбината на Брегизт.

По што Велика Британија ќе излезе од ЕУ во 2020 година. На ЕУ ќе и се случи економска криза.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here