Секоја чест -Номад дели бесплатно кафе и сокови за персоналот на државната болница

Мобилниот кафе бар Номад информираше дека од утре па до крајот на неделата  сите доктори,медицински сестри и вработени во администрација ќе може да си земат сокови и кафе на сметка на Номад.

Ова е само мал допринос и благодарност за вашата несебичност и пожртвуваност што ја правите за нас во овие моменти пишува на статусот на фан страната на Номад.

Секој чест за мобилниот кафе бар Номад- тоа е пример за македонската хуманост во овие моменти

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here