Медицинскиот персонал од Дебар се заразил со коронавирусот.

Доктор Арбен Аголи од Дебар информира дека персоналот е заразен со коронавирус и дека затоа амбулантата ќе биде две недели под карантин.

курир

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here