Министерката за здравство на Белгија забрани групен секс поради коронавирусот.

Белгиската министерка за здравство, Меги Де Блок стави забрана на сите сексуални
активности на три или повеќе лица во затворени простории.
Министерката за здравство денес изјави дека, започнувајќи веднаш, сексуални
активности на три или повеќе луѓе кои “не се од есенцијално” значење се забранети во Белгија како дел од борбата против ширењето на корона вирусот.
Де Блок изјави дека била принудена да реагира брзо поради репутацијата на Белгија
како земја каде се пие многу пиво и е главно место за групен секс во Европа, пренесе
Worldnewsdailyreport.com

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here