Градоначалник замина во тоалет, но заборави да го исклучи микрофонот кој го носи на себе (Видео)

За ова видео има различни теории од луѓето, но има нешто што е вистина односно што вистински се случило. Во видеото се вели дека тоа се случило за време на состанок за вирусот кој го зафати светот, но тоа не е точно. Излегува дека станува збор за состанок од 2015 во Тексас. Клипот е всушност стар цели 5 години поточно од мај 2015 година.

Второ на првиот човек на Тексас му бил доста повишен микрофонот на видеото, можеби не беше толку гласно како што слушавме, но се случи, и навистина е смешно.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here