Во Италија симнато знамето на Еу, на местото негово поставено е Кинеското.

На социјалните мрежи се споделуваат фотографии како во Италија се симнува знамето на ЕУ и го креваат знамето на Кина.

Италијанците го ваѓаат знамето на Европска Унија и го ставаат знамето на НР Кина. После кризата дефинитивно следи распад на ЕУ, пишува на постот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here