Италијанските градоначалници излегоа на улица и почнаа да го пцујат неразбраниот народ !!!

талија се соочува со најголемата катастрофа поради корона вирусот. Најстрашно од се е, што некои луѓе не го сфаќаат тоа сериозно и повторно се шетаат надвор, место да бидат во изолација.

Градоначалниците на најголемите градови снимија видеа во кои им се закануваат на граѓаните дека ако не ги почитуваат мерките. Едни од зборовите се „Ако мислите да правите журки, ќе ви пратам полиција со огнопалач! Кај ку*р мислите да одите бе!? Да не имаат вашите кучиња болна бешика што мора да ги шетате нонстоп!? Знаете дека кога сте во ковчег никој не ви ја гледа фризурата? Ќе оделе на фризер тие.“

 

think.mk

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here