Видео-Путин облече заштитна облека и ги посети пациентите заболени од корона

Како ретко кој  лидер рускиот претседател Владимир Путин ги посети болните лица кои се лечат од корона вирусот во клиниката Комунарка. Рускиот претседател се облече во заштитна облека пред да влезе во просториите. Погледнете го видеото

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here