И покрај забраната пензионерите не се откажуваат од шетање: Oвој Италијанец не го остава кафето ни во време на корона.

Дури и сред апокалиптични моменти за земјата, стари Италијанци не се откажуваат од навиката да шмркнат еспресо на шанк, па ти колку сакаш расправај им се да не мрдаат од дома.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here