Коронавирусот и грипот не се разликуваат, еднинствено за да дознаете ќе мора да се тестирате.

За состојбата со коронавирус и последиците врз органите за дишење, говори професор доктор на науки Дејан Докич.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here