САМО ВО РУСИЈА: БРАЧЕН ПАР ЖИВЕЕ СО МЕЧКА ОД 140 КГ

Да се седне покрај мечка тешка 140 килограми звучи како екстремно луда идеја, но не и за овој брачен пар од Русија.

Светлана и Јуриј на прв поглед изгледаат како и секој друг “обичен” пар, но она што ги издвојува од сите останати на целиот свет е нивниот пријател по името Степан. Се работи за 23 години стара мечка којашто овие двајца луѓе ја посвоиле кога таа имала само 3 месеци.

Степан е висок повеќе од два метри, тежи повеќе од 140 килограми, но и ја користи секоја прилика за да седне покрај своите сопственици и да се гали со нив.

samo-vo-rusija-ziveat-so-mecka-02

samo-vo-rusija-ziveat-so-mecka-03

samo-vo-rusija-ziveat-so-mecka-05

samo-vo-rusija-ziveat-so-mecka-06

samo-vo-rusija-ziveat-so-mecka-08

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here