Амди Бајрам на прес кај Филипче. (Видео)

Во овие тешки денови на падемија убаво е и малку да се насмееме, досташе беше секојневната хроника….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here