Еве од каде му е воспитувањето на еден од тепачите: Не е само син ми крив и таа е крива !!!

Новинарот Фуркан Салиу денеска разговарал со таткото на едно од момчињата кои полицијата ги приведе поради насилтво. Јавноста ги виде како крвнички тепаат 20 годишна девојка и ја прашуваат дали е бремена. Тие и покрај тоа што не се сигурни за нејзината состојба упорно ја клоцаат и шамараат. Во еден дел од разговорот таткото вели можеби и таа е виновна ! Слушнете го на линкот:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here