Предизвикот прифатен: Министерот Венко Филипче со виткана коса, а Радмила Шекеринска во кратко фустанче.

Предизвикот прифатен! Оваа реплика со стари фотографии деновиве масовно се споделува на социјалните мрежи. На оваа „игра“ се навлекоа и многу славни Македонци, пред сѐ естрадните ѕвезди.

За предизвикот да го направиме уште поинтересен, ние одлучивме да ѕирнеме во старите албуми на политичарите кои за разлика од пејачите и актерите, многу поретко сакаат јавноста да знае како тие изгледале во минатото.
Прв на тапет ни е човекот кој во оваа вонредна состојба во која се наоѓа нашата земја стана најистурена личност кога е политиката во прашање.

Помеѓу два преса на Венко Филипче, ѕирнавме во неговиот фото-албум и наидовме на една навистина интересна слика која ја објавил пред 12 години, иако делува дека оригинално е направена многу порано. Министерот за здравство е со повеќе коса и тоа виткана.

Како помлада, Радмила Шекеринска многу повеќе експериментирала со модата, а тоа се гледа и на оваа фотографија која на интернет осамна пред неколку години. Министерката за одбрана во кратко фустанче танцува со поранешниот македонски претседател Бранко Црвенковски.

Newz Update

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here