КУПИЛ ШЛЕПЕР БРАШНО И ОСТАВИЛ ПО ЕДНА ВРЕЌА ПРЕД СЕЧИЈА ВРАТА

Локалното население му се благодарни на Зијад за овој хуман гест. Пред вратата на секоја куќа во местото Боровница утрово се нашла по една вреќа брашно.

Зијад Делиќ купил камион брашно и го поделил со сите, без обзир дали имаат брашно или не. Локалното население му е благодарно на Зијад за овој хуман гест и му порачале: „Му посакуваме Господ да го награди нашиот сограѓанин Зијо, а на сите жители на нашето место им посакуваме лесно да ја пребродат оваа ситуација“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here