”Нека му ја мисли сега короната”-Бујар Османи се пријави доброволно да биде лекар.

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи на својот фејсбук-профил објави дека се пријавил да помага како лекар.

„Се пријавив за доброволец за да помогнам како лекар секаде каде што Министерството ќе процени дека има потреба за тоа, во кој било крај од државата“, – напиша Османи, кој е абдоменален хирург.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here