Тоа што се случува на небото над Македонија не е необична појава се работи за…

Вечерва жители на повеќе македонски градови забележале дека нешто се случува на небото и дека тоа е вистинска мистерија…

Во дел од коментарите на социјалните мрежи корисниците ги повикуваат сите да го погледнат небото во овие моменти, додека други ја објаснуваат мистеријата преку информации поврзани со метеори и други појави, или просто кажано ова се вика патот на ѕвездите. findstarlink.com/#1670;3

Сето ова се случуваше точно во 9 часот, а точките во низа беа некаде околу триесетина и се движеа една зад друга во перфектна линија.

Но доколку и вие ова го забележавте ова, нештата ќе ви станат појасни на следниов линк: findstarlink.com/#1670;3

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here