9 C
Ohrid
понеделник, март 8, 2021
Почетна Македонија Компанијата „Зегин“ ДООО Скопје донираат 3.000 литри Алхохол во медицински сврхи на...

Компанијата „Зегин“ ДООО Скопје донираат 3.000 литри Алхохол во медицински сврхи на 19 градови во државата.

Translate (Eng):[gtranslate]

Компанијата „Зегин“ ДООО Скопје и господинот Благој Механџиски , како опшествено одговорна компанија со нова донација наменета кон градовите кеде прогресијата на kovid 19 ,деновиве има најголема прогрсија.

Компанијата „Зегин“ ДООО Скоје и господинот Благој Механџиски на 19 градови во Македонија ќе донираат 3000 литри Алхохол во медицински сврхи. ОдКомпанијата „Зегин“ ДООО Скоје и господинот Благој Механџиски, првите донации на Алхохол ќе бидат доставени до градовите ,каде епидемијата на Корона вирус има најголем замав ,а тоа се Куманово, Прилеп,Битола, Штип,Град Скопје, Струга, Охрид, Дебар и Центар Жупа,Велес, Тетово, Гостивар и други.

Алхохолот преставува најдобриот природен дезифициенс , кој во темел за неполна минута го уништува во селост секој Вирус , вклучителни и Корона Вирусот.Во овие тешки моменти ,кога целата планета се бори против најолемото зло ,кое надвисна над човештвото Алхохолот преставува најбараното средство за дезинфекција во сите болници во сите земји во светот.

РЕКЛАМА

За напомена Компанијата „Зегин“ ДООО Скоје и господинот Благој Механџиски , години наназад преставуваат наголеми химанисти-донатори во Македонија.Деновиве Компанијата „Зегин“ ДООО Скоје и господинот Благој Механџиски со свои донации , во прехрамбени пакети,лековви, дезифициенси, беа застапени во источниот дел на Македонија на институции и семејства.

- Реклами -