Празничен ручек за верверичките од скопскатаа Зоолошка градина (Фото)

Вработените во скопската Зоолошка градина на верверичките им спремаа празнична велигденска гозба. Па преку оваа фотографија ни го честитаат големиот Христијански празник Велигден.

Фотографија на Skopje ZOO / Зоолошка градина Скопје.
Фотографија на Skopje ZOO / Зоолошка градина Скопје.
Фотографија на Skopje ZOO / Зоолошка градина Скопје.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here