Радмила Шекеринска се пофали дека вапсала јајца со мотив коронавирус и јајце доктор со заштитна маска.

Министеркта за одбрана, Радмила Шекеринска објави вапцани јајце со мотиви од пандемијата со коронавирусот. На сликата има две јајциња кои личат на доктори и едно јајце што личи на вирусот.

-Велигден во време на корона: јајце-вирус и јајца-доктори. Во кутија од бајадери. И на хероите им треба малку чоколадо, напишаа таа на Фејсбук.

Сепак, во денешната честитка по повод Велигден, таа ги објави и другите јајца кои вапцала за празникот.

Фотографија на Radmila Sekerinska.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here