Ова го има само во Македонија: Осум полицајци уапсија едно момче и едно куче. (Видео)

На социјалните мрежи кружи видео кое е снимено во ”скопско”. Како што може да се забележи на самото видео ни еден од полицијата не носи заштитни маски ни ракавици, дури едниот од нив ја затвора вратата од комбето со нога. Во коментарите на самото видео седи дека, момчeто е уапсено бидеќи излегло на прошетка заедно со неговото кутре за време на полициски час.

Во објавеното видео на Нешо Ангел седи натписот: 8 полицајци+2 коли+марица vs момче со кутре, исходот?

.
За овој настан очекуваме информации од МВР…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here